dinsdag 27 mei 2014

Oekraïne werpt Bommen nabij Appartementencomplex van negen Hoog in Slavjansk

Dokter kijkt naar overleden vrouw t.g.v. van Oekraïense agressie
De nieuwe president van een deel van de Oekraïense bevolking, Petro Poroshenko, die door menigeen al als Willy Wonka wordt beschreven (1), heeft te kennen gegeven dat hij een versteviging wenst van de aanpak van de volksopstand in het Oosten van het land. In de bovenstaande afbeelding kun je zien wat dat voor gevolgen heeft: het Oekraïense leger heeft nu zelfs bommen geworpen nabij een negen-verdiepingen tellend gebouw in Slavyansk, waarbij de nodige ruiten uit het complex gesprongen zouden zijn (2).Een andere knappe prestatie van het door het westen zo geliefde bewind in Oekraïne betreft het doden van een veertigtal gewonden, welke na de herovering van het Oekraïense waren gevallen aan de kant van het volk. Zij werden in trucks naar ziekenhuizen vervoerd toen ze werden gebombardeerd door de mannen van Poroshenko.

De Rechtse Sector en de Svoboda-partij (waarbij de eerste de knokploegen van de regering zijn, en de tweede de politieke extremisten) noemen de opstandelingen in het Zuid-Oosten van Oekraïne 'Coloradi', waarbij ze verwijzen naar de Colorado-kever, om daar mee aan te duiden dat ze hen als niet veel meer beleven dan insecten, die uitgemoord dienen te worden (1).

De vice-president Vitaly Yaryoma
Op maandag j.l. sprak de vice-president van Oekraïne, Vitaly Yaryoma,  de volgende woorden nog schaamteloos uit: "We zullen net zo lang doorgaan met onze 'operatie' totdat er geen enkele zelf-verdedigingstrijder meer leeft op Oekraïens grondgebied" (2).

NOTEN
(1) http://rt.com/op-edge/161712-ukraine-new-president-opposition-talks/ Willy Wonka is de eigenaar van de grote chocoladefabriek in Roald Dahl's Sjakie en de Chocoladefabriek
(2) http://rt.com/news/161772-eastern-ukraine-attack-deaths/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten