woensdag 9 april 2014

Duitse Intellectuelen Spreken hun Steun uit voor Beleid President Poetin


Honderden Duitse advocaten, journalisten, doktoren, wetenschappers, diplomaten en historici hebben een brief ondertekend welke is geschreven door de Luitenant-kolonel buiten-dienst Jochen Scholz. In deze open brief gericht aan president Poetin, wordt de westerse Ruslandfobie en de houding van de Duitse politiek gehekeld (1).

Luitenant-Kolonel b.d.  Jochen Scholz
De steun wordt uitgesproken voor het beleid van President Poetin. In de brief wordt eraan herinnerd dat Rusland destijds een belangrijke rol heeft gespeeld bij de bevrijding van Europa van het nazisme. Ook was Rusland voor de hereniging van Duitsland en de val van de Berlijnse muur. Ten tijde van de val van de Sovjet-Unie zouden de Verenigde Staten hebben beloofd om de NAVO niet verder richting de Russische grens uit te breiden. Deze belofte hebben ze keer op keer gebroken.

Jochen Scholz windt er geen doekjes om als hij beweert dat de Verenigde Staten erop gebrand zijn om te verhinderen dat de E.U. en Rusland dichter naar elkaar toe groeien. De Oekraïense brug tussen Rusland en de E.U. moest vernietigd worden om Europa vooral aan de zijde van de Amerikanen te houden.

Aanrader: artikel van Neil Clark over de Britse Ruslandfobie: http://rt.com/op-edge/russophobia-uk-elite-obsession-873/

NOTEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten